مدیرکل اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح آزمایشی تولید و عرضه نان با سبوس و جوانه کامل در برخی مجتمع های نان سطح شهر یاسوج خبر داد.
حسن رضاپور روز سه شنبه در نشست کارگروه آرد، نان و گندم از اجرای طرح آزمایشی تولید و عرضه نان کامل خبر داد و گفت: در راستای کیفی سازی بحث نان این طرح از هفته آینده در سه مجتمع تولید نان در یاسوج اجرا میشود.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری گفت : مردم همواره گلایه هایی نسبت به کیفیت نان دارند که نیاز بود برنامه ای جهت تغییر در کیفیت نان استان تهیه شود.
وی افزود: حدود چهار ماه است که درگیر تغییر اساسی در بحث نان هستیم و مواردی هم مصوب شد که باید عملیاتی شوند بنابراین طرح آزمایشی تولید و عرضه نان کامل با سبوس و جوانه کامل در سطح مرکز استان اجرا می شود.
رضاپور با اشاره به اینکه طرح پس از اجرا در یاسوج، در شهرهای گچساران و کهگیلویه عملیاتی و به مرور در اغلب نقاط استان اجرا می شود ، گفت: کارخانه آرد و نشاسته استان جهت اجرای این طرح در هر میزانی که لازم باشد آرد کامل تولید و در اختیار نانوایی ها قرار می دهد تا به مرور به سمت کیفی سازی نان پیش برویم.
مدیرکل اقتصادی یادآور شد: این طرح از آرد به دست آمده از گندم کامل تولید می شود و دارای خواص سلامت بخش زیادی است و متخصصین تغذیه و پزشکان مصرف این نان را به همه همشهریان توصیه می کنند.
وی گفت: نان کامل سرشار از ویتامین های گروه ب است و در پیشگیری از سکته قلبی و مغزی، جلوگیری از سرطان روده و کنترل قند چربی و کلسترول مفید است.
رضاپور با اشاره به اینکه ممکن است کار در اوایل با مشکلات و نواقصی همراه باشد، خاطرنشان کرد: بعد از اجرای آزمایشی طرح، نواقص ها احصاء و برطرف خواهد شد.
انتهای پیام